Omslag: Avtale med en avdød
  • ISBN 978-82-307-0004-4 / Heftet / Kr 369,-
  • KJØP

Ressurser/Resources:

Tor-Carsten Nygren

Tor-Carsten Nygren

Tor-Carsten Nygren

Avtale med en avdød

Avtale med en avdød – og andre møter med åndeverdenen er en høyaktuell bok i høst fra Centrum Norsk Forlag. Tor-Casten Nygren har gjennom mange år arbeidet som obdusent og levd i nær kontakt med døden. I denne boken forteller han om egne og andre nordmenns erfaringer med engler, hjelpere, gjenferd, astralreiser, UFO-er og andre overnaturlige fenomener. Boken har et innføringskapittel i åndeverdenens mysterier og ni temainndelte kapitler med til sammen 68 engasjerende historier om mystiske erfaringer (se innholdsfortegnelse og utdrag fra fire av hans historier). 

Forordet til boken er skrevet av Margit Sandemo. Hun gir sine beste anbefalinger, og dette frontes også på omslaget av boken: 

”Dette er en seriøs bok om det såkalt ukjente (...) Vi som har opplevd merkelige ting skal ikke vente at de som aldri har sett noe skal tro oss. Men boken er vel verd å lese.”

Boken har et lett tilgjengelig språk, og stoffet presenteres på en ryddig og oversiktelig måte. Det finnes svært lite alternativ litteratur basert på norske erfaringer, og vi er sikre på at denne boken vil vekke stor interesse blant den stadig økende lesergruppen som er opptatt av dette. Kanskje særlig i kjølvannet av Prinsesse Märta Louises åpenhet om sine synske evner. 


Om Avtale med en avdød og andre møter med åndeverdenen:

Forordet til boken
av Margit Sandemo 

En obdusent som opplever forbindelse med Verden-etterpå. En meget spennende kombinasjon!

Dette er en seriøs bok om det såkalt ukjente. I første delen tar forfatteren opp de mange forskjellige fasetter av dette vidløftige emne, spesielt om livet etter døden. Han har funderinger over sine egne erfaringer og også over andres. Og for det meste er jeg enig med ham, har bare litt vanskelig for det med engler. Jeg kaller dem ånder, for jeg har aldri sett noen med vinger. Men det kan være min feil.

I den siste delen legger Tor-Carsten Nygren greit frem fortellinger om fenomener fra Verden-ved-siden-av, som han og hans bekjente og andre har opplevd. Han doserer ikke, kommer ikke med tåkete forklaringer eller bastante dogmer om att slik og sånn er det. Historiene står godt for seg selv.

Forfatteren har mye interessant å si. Jeg vet, etter en enorm brevhaug, at det sitter tusenvis av mennesker rundt om i Norden, som ikke tør forteller hva de har opplevd av det uforklarlige. De ville få mye hjelp av å lese om andres erfaringer i denne boken. Kanskje den kaster litt lys over det de selv har opplevd?

Andre kan få et innblikk i en annen dimensjon. Vi som har opplevd merkelige ting skal ikke vente at de som aldri har sett noe skal tro oss. Men boken er vel verd å lese.